Subvenció DIPSALUT

DIPSALUT ha concedit a l’Ajuntament d’Urús subvenció per l’any 2023 per la següent actuació: Subvenció pel programa de suport econòmic per a la realització d’activitats de promoció de la salut Urús activa’t amb salut!

Comunicat als veïns d’Urús

Es comunica als veïns d’Urús que a partir d’avui queda aixecada la restricció de regar; no obstant això, SÍ QUE QUEDA PROHIBIT REGAR ELS JARDINS ELS DIES QUE PLOGUI.

Escut Urús

Comunicat a tots els veïns/ines

Es comunica a tots els veïns d’Urús que a partir d’avui dia 17 d’abril s’autoritza novament regar els jardins, no obstant cal ser conscients que s’haurà de regar el mínim possible per evitar que es morin els arbres i únicament pel manteniment mínim de la gespa.

NOTA INFORMATIVA. Subvencions per les següents actuacions.

La Diputació de Girona ha concedit a l’Ajuntament d’Urús subvencions any 2022 per les següents actuacions  en les línies de subvencions que s’especifiquen: Subvenció per a actuacions municipals per nevades Any d’execució: 2022 Neteja i manteniment de vials públics afectats per les nevades i glaçades Subvenció  per actuacions en matèria forestal i prevenció d’incendis forestal […]